Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen?

Bel ons op telefoonnummer +31 (0)342 404 222, stuur een e-mail naar contact@detrendleggers.nl of gebruik dit contactformulier:

Wij zijn de trendleggers

Wij zijn de Trendleggers gestart omdat de parketwereld erg traditioneel is en er veel dezelfde vloersoorten en kleuren gemaakt worden. Om het aanbod in houten vloeren te vernieuwen hebben we, door combinaties van olie, beits en lak, drie volledig nieuwe collecties ontwikkeld.

Wat we in de toekomst op o.a. social media, (woon)beurzen en in de showrooms van onze dealers vooral willen promoten is een andere manier van vloer- kleuren en patronen met elkaar combineren. We hebben in elk van de 3 collecties 4 sets van 2 duo kleuren. Dat wil zeggen dat er van elke donkere vloerkleur een lichte tegenhanger is in dezelfde tintrange. Hiermee kun je bijvoorbeeld in donkere ruimtes een lichte variant leggen en in een ruimte met veel licht de donkere variant.

Met andere woorden… Durf jij een trend te leggen?

We snappen dat jij
echt iets bijzonders
in huis wilt halen…

We snappen dat jij
echt iets bijzonders
in huis wilt halen…

Wil jij (met jouw klant) een bezoek brengen aan onze showroom?

Je kunt onze showroom te Grote Bosweg 15, 3771 LJ  Barneveld op afspraak bezoeken. Maak een afspraak op telefoonnummer +31 (0)342 404 222 of stuur een e-mail naar contact@detrendleggers.nl