DTL Blog

Inspiratie, nieuws & trends in parketvloeren & interieur

Kun jij wel wat tips & inspiratie gebruiken om de juiste vloer te kiezen die past in jouw interieur?

Hoi, ik ben Charlotte Versteeg en al een paar jaar enthousiast bezig met alles wat te maken heeft met wonen, interieur en styling.

In mijn blogs deel ik regelmatig tips & inspiratie waarbij de vloer voor mij het belangrijkste uitgangspunt is. Een mooie vloer is immers sfeerbepalend voor elk interieur. Dat die vloer van hout is, is daarbij voor mij vanzelfsprekend. 🙂

Natuurlijke materialen zorgen voor rust in elk interieur; geen enkel ander materiaal beschikt over de eigenschap verschillende stijlen tot een harmonieus geheel samen te brengen. Ik ben er echt fan van en ik hoop jullie net zo enthousiast te maken voor hout als ik zelf al jaren ben!

HOE WORDT
JOUW VLOER GEMAAKT?

Een kijkje
achter de schermen
bij de Trendleggers.

lees blog →

WARME VOETEN OP JOUW PARKETVLOER!

De perfecte combinatie met vloerverwarming en koeling.

lees blog →

Minimalistisch met een twist!

Breng rust en eenvoud
in jouw huis met een
subtiele touch!

lees blog →

Jouw vloer op zijn mooist!

Zó haal je het
meest uit jouw
parketvloer.

lees blog →

Waar leg jij de trend?

Parket op plekken
waar je het niet
123 verwacht.

lees blog →

Dé trend leggen met parket!

Zoveel mooie patronen
en combinaties,
je blijft je verbazen.

lees blog →