Jouw vloer
op zijn mooist!

Zó haal je het meest uit jouw parketvloer

vloeronderhoud

Yes, je hebt een vloer van de Trendleggers gekocht! Je hebt er enorm veel plezier van en leeft er echt op. Er is hier en daar een kop koffie en een glas wijn overheen gegaan en je vraagt je af hoe het eigenlijk met het onderhoud zit – dat ga ik je vandaag vertellen. 

Afwerking van de vloeren 

Veel mensen zijn bij het aanschaffen van een parketvloer bang dat er niet op geleefd kan worden. Ze zijn bang voor krassen en vlekken, zonder reden!

Alle vloeren van de trendleggers zijn gemaakt van echt hout, een natuurlijk product met bijpassende uitstraling. Hoewel het hout een hoogwaardige afwerking heeft waar vloeistoffen nagenoeg niet in door kunnen dringen, is het nooit 100% afgesloten want het moeten blijven ademen. Dit zorgt er ook voor dat de vloer in de loop van het gebruik er steeds mooier uit gaat zien. 

De vloeren van de Trendleggers zijn allemaal behandeld met een combinatie van beitsen en met kiezelzuur versterkte oliën Dit zorgt voor een zeer hoge beschermingsgraad, zodat de koffie of wijn dat op het parket is gevallen, nauwelijks intrekt. 

Wat kan jij doen?

Om je vloer altijd in topconditie te houden en er het meeste plezier van te hebben raad ik je aan om een reinigingsproduct en een onderhoudsolie aan te schaffen. Als Trendleggers hebben we een reinigings- en onderhoudsproduct wat speciaal is ontwikkeld voor jouw vloer. Het reinigingsproduct kun je rustig meerdere malen per week gebruiken en is ook handig als je even snel een vlek wilt weghalen.

Naast de reiniging biedt de Trendleggers voor al haar vloeren ook een bijpassende onderhoudsolie aan. Deze hoef je slecht één à twee keer per jaar te gebruiken en geeft de vloer een extra boost en zorgt er zo voor dat de beschermlaag intact blijft. 

Om aan de precieze behoeften van jouw vloer te voldoen zou ik je aanraden om een Trendleggers dealer te benaderen. Vind hier een dealer bij jou in de buurt te vinden. Deze zal je alles vertellen over het onderhoud van jouw vloer!

lees ook onze andere blogs

2022-08-30T11:25:45+02:00
Ga naar de bovenkant