Rust en eenvoud met een twist!

Een minimalistisch interieur in jouw huis met persoonlijke en subtiele touch!

De kracht van eenvoud

Steeds meer mensen willen een minimalistisch interieur dat rust en eenvoud uitstraalt om na een drukke dag écht te kunnen ontspannen als je thuiskomt. Hier passen natuurlijke tinten op de wanden, meubels en vloeren het beste bij. In deze blog ga ik je wat tips geven om je huis een persoonlijke en unieke touch te geven zonder dat het al te veel opvalt!

Zoals je waarschijnlijk al wel weet zijn vloeren in veel verschillende patronen te leggen. Zo kan je voor stroken, visgraat, speciale patronen en nog veel meer opties kiezen. Dit zorgt ervoor dat je echt met de vloer kan spelen en helemaal aan kunt passen naar jouw smaak! Je kunt de verschillende patronen super goed combineren en statements maken zonder dat ze al te veel in het zicht zijn;  perfect voor jouw minimalistische interieur dus!

Verspreid over Nederland hebben we bevlogen en enthousiaste dealers die jou kunnen helpen de perfecte vloer- kleur en patrooncombinatie te maken.

de Urban Collectie

Momenteel wordt er vaak voor een gietvloer met betonlook gekozen om zo een minimalistische sfeer na te bootsen. Dit kan nu ook met de Urban collectie van de Trendleggers! Door de ultra matte afwerking van de collectie bootst deze bijvoorbeeld de beton- en steenlook perfect na. Deze collectie heeft wederom een breed scala aan kleuren, zo zit er altijd wel wat naar jouw smaak tussen.

URBAN UR-01

URBAN UR-03

URBAN UR-05

URBAN UR-07

URBAN UR-02

URBAN UR-04

URBAN UR-06

URBAN UR-08

De standaard stroken met visgraat

Ik laat je in deze blog deze optie tweemaal zien: de ‘standaard’ stroken in combinatie met een visgraat. Dit is een heel subtiele manier om verschillende woongedeelten te scheiden. Omdat de vloer in dezelfde kleur is gelegd is het een stuk minder opvallend dan de vloeren die we in de blog ‘Dé trend leggen met parket’ hebben besproken. 

De open keuken

De open keuken is onder velen zeer geliefd en dat niet zonder reden! Je kunt lekker kokkerellen terwijl je vrienden of familie aan het eiland staan te kletsen of borrelen. Wat veel mensen niet weten is dat de parketvloer ook heel erg goed toe te passen is in de keuken. De vloeren van de Trendleggers worden zo behandeld dat ze waterafstotend zijn en alle vlekken dus gemakkelijk te verwijderen zijn. Om je keuken dan toch (optisch) van de woonkamer te scheiden kun je een ander patroon in de keuken leggen dan in het woongedeelte maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen alles hetzelfde te houden. Je ziet maar weer: ook hier veel mogelijkheden!

lees ook onze andere blogs

2022-09-08T15:27:37+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant