Dé trend leggen met parket!

Zoveel mooie patronen en combinaties, je blijft je verbazen.

Haal meer uit je parketvloer

We kennen allemaal wel iemand die een houten vloer heeft en bijna altijd is die vloer op dezelfde manier in rechte stroken gelegd. Best jammer want er is zoveel meer mogelijk!

Er zijn ook hele mooie patronen zoals bijvoorbeeld een visgraat of een Hongaarse punt waardoor je altijd wel een vloer kunt vinden die helemaal bij jouw smaak past. Toen ik begon wist ik ook niet dat er zoveel verschillende mogelijkheden waren maar na wat research werd ik steeds enthousiaster en ben ik echt een grote fan van houten vloeren geworden!

Ik hoop dat mijn blogs je een stukje op weg helpen een mooi en sfeervol interieur voor jezelf te creëren waarbij een houten vloer natuurlijk niet mag ontbreken!

Welkom bij de Trendleggers

Voordat we verder gaan kijken naar alle mogelijkheden zal ik mezelf eerst even voorstellen.  Ik ben Charlotte, een 23-jarige bouwkunde student met een passie voor wonen, interieur, mode en styling en ik zal de blogs gaan verzorgen. Elke 2 weken kun je een nieuwe blog vol inspiratie, nieuws en trends verwachten op het gebied van parketvloeren!

Roots

De Roots collectie is niet alleen fraai als gekozen wordt voor rechte, traditionele stroken  maar leent zich ook uitstekend voor legpatronen zoals visgraat en Hongaarse punt. Door een combinatie van beitsen en oliën ontstaan prachtige aardse kleuren waarbij het zware borstelen de robuuste uitstraling nog verder versterkt! Dit zorgt voor een natuurlijke, warme look in je interieur. Het unieke van de Trendleggers kleuren is dat de collectie bestaat uit 4 duo’s. Hiermee bedoelen we dat van iedere basiskleur een lichte en een donkere variant is bedacht. Met deze duo’s kun je ook hele gave combinaties maken, moet je eens hieronder kijken!

de Roots Collectie

Roots RO-01

Roots RO-03

Roots RO-05

Roots RO-07

Roots RO-02

Roots RO-04

Roots RO-06

Roots RO-08

Ruimte scheiden

Je kunt je parketvloer ook gebruiken om verschillende ruimtes te onderscheiden. Een goed voorbeeld is een woonkamer met open keuken. Leg in de woonkamer een lichte kleur en in de keuken een donkere. Dit zorgt ervoor dat je in één ruimte twee verschillende sferen creëert. De vloer kan gelegd worden in allerlei stijlen maar een van mijn favorieten is de Hongaarse punt. Je kunt ervoor kiezen de overgang van licht naar donker ineens te doen in een harde lijn zoals je hieronder ziet. Of kies jij voor een een speelse wijze waarbij de donkere geleidelijk opgaat in de lichte kleur?

Je ziet het al, je kunt eindeloos ontwerpen en de meest fraaie combinaties maken. Wil je juist een rustige vloer kies er dan voor om bijvoorbeeld met 1 of 2 kleuren te werken. Vaak zien we dat mensen in een keuken een donkere tegel plaatsen en in de woonkamer een andere tint. Dit kan natuurlijk ook met de vloeren van de Trendleggers! Zoek snel een Trendleggers dealer bij jou in de buurt om zelf de kleuren en patronen te ervaren en jouw droomvloer samen te stellen!

lees ook onze andere blogs

2022-09-08T15:29:14+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant