Speciaal voor stylisten en architecten

De vloeren van De Trendleggers maken indruk in elke setting en bij elke opdrachtgever. Van luxe woningen tot kantoren en vergaderzalen, de vloeren van de Trendleggers trekken bij binnenkomst gelijk de aandacht naar zicht toe zonder eigenlijk echt op te vallen! Sfeer, stijl en gevoel zie je, voel je en heeft geen verdere uitleg nodig. Ze zijn dus geschikt voor elke interieurstijl en maken de ruimte ècht af. Om onze vloeren goed en handzaam te kunnen presenteren hebben we speciaal voor stylisten en architecten onze stalenkoffers ontworpen.

Stalenkoffer voor stylisten en architecten aanvragen

Vraag nu jouw stalenkoffer(s) aan van onze ROOTS, URBAN of OCEAN collectie! Elke stalenkoffer bevat alle 8 kleurstalen van de collectie waar jij voor kiest. Zo kun je uitgebreid vergelijken en samen met jouw klant de juiste keuze maken.

  1. Selecteer het aantal stalenkoffers dat je wilt ontvangen
  2. Vul onderstaand jouw gegevens in
  3. Binnen 3 dagen na jouw bestelling ontvang je van ons de factuur
  4. Zodra het factuurbedrag door ons is ontvangen nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. Wij komen jouw stalenkoffer(s) namelijk graag persoonlijk bij je langs brengen om jou alle specificaties en de vele mogelijkheden over onze houten vloeren te vertellen.

Interesse in alle collecties? Dat kan natuurlijk ook! Wij geven je een mooie korting als je de complete Trendleggers collectie set van 3 stalenkoffers besteld.

  • WELKE STALENKOFFER(S) WENS JIJ TE ONTVANGEN

€295,- excl. BTW

€295,- excl. BTW

€295,- excl. BTW

Setprijs €750,- excl. BTW

  • JOUW GEGEVENS