Roots

Het natuurlijke element van verweerd eiken & oeroude boomwortels ligt aan de basis van deze robuuste collectie.

Door het zware borstelen van de vloerdelen wordt het zachte hout gedeeltelijk verwijdert. Dit in combinatie met meerdere behandelingen van zowel aardse olie- beits en lakkleuren zorgt ervoor dat de vloerdelen die prachtige natuurlijke verweerde look krijgen.

VERKRIJGBAAR IN 8 ZWAAR GEBORSTELDE TRENDKLEUREN

ROOTS vloerdelen zijn zwaar geborsteld, waardoor er diepte in het hout ontstaat. Vervolgens zijn de vloerdelen behandeld met verschillende oliën, beitsen en lakken. Dit zorgt ervoor dat deze diepte geweldig tot zijn recht komt, net als de prachtige aardse kleuren van deze unieke vloerdelen.

Door de hoogwaardige afwerklaag zijn deze vloerdelen bestand tegen vrijwel alle omstandigheden en zeer makkelijk in onderhoud. Uiteraard is ook deze Trendleggers vloer geschikt voor gebruik op vloerverwarming en vloerkoeling. In elk interieur zal een ROOTS vloer de natuur naar binnen brengen en een bijzondere en unieke warmte geven aan elke woonruimte.

PRODUCTINFORMATIE

Verkrijgbaar in planken en trendy legpatronen zoals (spaghetti) visgraat en Hongaarse punt in de onderstaande maten:
SPAGHETTI VISGRAAT 6 x 60 cm
VISGRAAT 12 x 60 cm / 14 x 70 cm / 18 x 90 cm

HONGAARSE PUNT 14 x 70 cm / 45 graden / 60 graden
RECHTE PLANK (multiplank) 18 cm breed / 22 cm breed

Je bent 3 stappen verwijderd van de perfecte vloer

Stap 1

Vind jouw winkel

Je maakt snel en gemakkelijk een afspraak met één van onze dealers. Kies simpelweg een tijdstip en dag waarop het jou het beste uitkomt.

Stap 2

Krijg advies op maat

Tijdens je bezoek aan onze showroom krijg je persoonlijk advies op maat van één van onze experts. Je krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen en natuurlijk om inspiratie op te doen.

Stap 3

Geniet van je vloer

Na het bezoek aan onze showroom ga je met een gerust hart naar huis en weet je dat je binnenkort geniet van een eigentijdse en hoogwaardige houten vloer. Eindelijk de perfecte vloer gevonden!

Investeer in een hoogwaardige houten vloer die elke dag een glimlach op je gezicht tovert.

Bekijk hier onze vloeren

Roots

Robuust & zwaargeborsteld

Urban

Industrieel & ultra mat

Ocean

Schitterend & bewegend