Ocean

De schittering van licht in bewegend oceaan water is de bron van inspiratie geweest voor deze bijzonder mooie collectie.

Het is dan ook met trots dat we de OCEAN collectie aan je presenteren. Geschaafde vloerdelen uit de rustieke eiken delen van de boom maken elke plank uit deze collectie een pronkstuk.

VERKRIJGBAAR IN 8 SCHITTEREND BEWEGENDE TRENDKLEUREN

OCEAN vloerdelen bevatten schitterende tekeningen in elke afzonderlijke plank. De olie in de afwerklaag bevat een parelmoer finish waardoor de schittering van licht en zon zoals je die ziet in water terugkomt in de vloer. Geschaafde vloerdelen uit de rustieke eiken delen van de boom maken elke plank uit deze collectie een pronkstuk.

Ook het kleurenpalet van de OCEAN collectie bestaat uit 4 sets van 2 duo kleuren. Van elke lichte vloer kleur is een donkere tegenhanger in dezelfde tint-range. Hierdoor kun je bijvoorbeeld in de slaapkamer brede planken in de lichte duo kleur leggen en deze over laten lopen op de wand in een grote visgraat in de donkere versie van de 2 duo kleuren. Durf jij de trend te leggen?

PRODUCTINFORMATIE

Verkrijgbaar in planken en trendy legpatronen zoals (spaghetti) visgraat en Hongaarse punt in de onderstaande maten:
SPAGHETTI VISGRAAT 6 x 60 cm
VISGRAAT 12 x 60 cm / 14 x 70 cm / 18 x 90 cm

HONGAARSE PUNT 14 x 70 cm / 45 graden / 60 graden
RECHTE PLANK (multiplank) 18 cm breed / 22 cm breed

Je bent 3 stappen verwijderd van de perfecte vloer

Stap 1

Vind jouw winkel

Je maakt snel en gemakkelijk een afspraak met één van onze dealers. Kies simpelweg een tijdstip en dag waarop het jou het beste uitkomt.

Stap 2

Krijg advies op maat

Tijdens je bezoek aan onze showroom krijg je persoonlijk advies op maat van één van onze experts. Je krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen en natuurlijk om inspiratie op te doen.

Stap 3

Geniet van je vloer

Na het bezoek aan onze showroom ga je met een gerust hart naar huis en weet je dat je binnenkort geniet van een eigentijdse en hoogwaardige houten vloer. Eindelijk de perfecte vloer gevonden!

Investeer in een hoogwaardige houten vloer die elke dag een glimlach op je gezicht tovert.