Urban

Breng het natuurlijke element van steen en rotsen in huis met deze hoogwaardige houten designvloeren.

Naast koper en marmer zien we steeds meer steen en beton in het interieur. Dat is voor ons de inspiratie geweest om een vloer collectie te ontwikkelen die deze interieurtrend complimenteert.

VERKRIJGBAAR IN 8 STIJLVOLLE ULTRA MATTE TRENDKLEUREN

URBAN vloerdelen worden gemaakt uit een schone selectie hout, met zo weinig mogelijk schakeringen. De vloerdelen zijn geschuurd en hebben een ultra matte afwerking om de steen en betonlook zo goed mogelijk te benaderen. Ze geven een ruimte een stijlvolle industriële sfeer en deze vloer is in alle soorten kantoren en woningen toepasbaar.

En ook deze collectie heeft een prachtig kleurenpallet dat is opgebouwd uit duo’s. In elke tint range is er een donkere en lichte vloer kleur beschikbaar waarmee jij de meest verrassende en eigentijdse patronen in jouw vloer kunt leggen. Van nieuwbouw tot bestaande bouw, je vindt in deze URBAN collectie altijd de kleur die past bij jouw interieur.

PRODUCTINFORMATIE

Verkrijgbaar in planken en trendy legpatronen zoals (spaghetti) visgraat en Hongaarse punt in de onderstaande maten:
SPAGHETTI VISGRAAT 6 x 60 cm
VISGRAAT 12 x 60 cm / 14 x 70 cm / 18 x 90 cm

HONGAARSE PUNT 14 x 70 cm / 45 graden / 60 graden
RECHTE PLANK (multiplank) 18 cm breed / 22 cm breed

Je bent 3 stappen verwijderd van de perfecte vloer

Stap 1

Vind jouw winkel

Je maakt snel en gemakkelijk een afspraak met één van onze dealers. Kies simpelweg een tijdstip en dag waarop het jou het beste uitkomt.

Stap 2

Krijg advies op maat

Tijdens je bezoek aan onze showroom krijg je persoonlijk advies op maat van één van onze experts. Je krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen en natuurlijk om inspiratie op te doen.

Stap 3

Geniet van je vloer

Na het bezoek aan onze showroom ga je met een gerust hart naar huis en weet je dat je binnenkort geniet van een eigentijdse en hoogwaardige houten vloer. Eindelijk de perfecte vloer gevonden!

Investeer in een hoogwaardige houten vloer die elke dag een glimlach op je gezicht tovert.

Bekijk hier onze vloeren

Roots

Robuust & zwaargeborsteld

Urban

Industrieel & ultra mat

Ocean

Schitterend & bewegend